perjantai 17. toukokuuta 2013

Kohti kesää

Rantakausi avattu, koirat käyneet nyt kahteen otteeseen polskimassa. Punkkikarkotteeksi käytetty teepuuöljy-hoitoainetta, mikä siis suihkutetaan turkkiin. Ei ole ainakaan vielä punkkeja näkynyt, toivottavasti ei näykään.
Tillin kanssa aloitetaan uusi harrastus - VEPE! Ja ei, ei olla menossa kisatasolle, kunhan harrastetaan. Onhan se mieleinen liikuntamuoto, ja minäkin pääsen taas tähän ihanaan harrastukseen mukaan. Minun ja äitini edesmennyt berni kisasi VEPEssä aikoinaan, ylsi avoimeen luokkaan. Syöpä Fatiman sitten lopulta vei, enkä ole nyt pariin vuoteen kovin aktiivisesti vepe-rannassa pyörinyt. Viimesyksynä kävin vepe-sihteerinä ja muutamissa treeneissä olin mukana.
Tillin kanssa varmaan aletaan treenaamaan nyt ensin sitä uimista, koska veteenmeno ei vielä ole kovin rohkeaa. Sen jälkeen viemistä ja veneestä hyppyä, ja veneeltä veneelle vientiä.

Tokon suhteen ei olla edetty kauheasti mihinkään suuntaan. Paikkamakuuta ja muuta ollaan treenattu nyt ulkona, jossa on paljon häiriötekijöitä, ja Tillille varsinkin hajut on melkonen häiriö. Namipalat on olleet pelkkiä nappuloita, pitäis käydä ostaan naudan mahalastuja kun sanovat että ne ois tosi hyvä motivaattori voimakkaan hajun takia. Maksapaloja käyttäisin muuten mutta molemmilla koirilla menee kypsästä lihasta vatsa sekaisin, enkä mä nyt mitään raakaa niljakasta maksaa ala lämimään. Enkä muutenkaan uskalla maksaa kovin paljoa syöttää. Koirat syö sitä n. kerran viikossa.
Tosiaa siis ei olla oltu Tillin kanssa yhdessäkään ohjatussa toko-reeneissä mukana, pitäis sellaseen päästä. KSPK järjestää kyllä Tokon alkeiskurssin mut se on jo täynnä.

Patun kohtutulehdus ei näytä merkkejä paranemisesta. Tänään syötiin viimeinen antibiootti ja mähmää tulee vieläkin takapäästä. Alkaa näyttää siltä, että olis leikkaus edessä. Patun laihtuminen myöskin huolettaa. Sen paino ei ole pudonnut kuin kilon, mutta sen kehossa ei tunnu olevan lainkaan rasvaa. Luuta ja lihaksia. Eikä niitä lihaksiakaan paljoa ole, selkäranka tuntuu liian hyvin.... Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti