torstai 27. helmikuuta 2014

Lajeja ja aina vain lisää lajeja

Heh, otsikko näyttää hauskalta, ulkomaalaisen silmissä varmaan vielä hauskemmalta.

Mutta asiaan. Me ollaan Tillin kanssa aloitettu nyt yhteensä neljä lajia; TOKO, VEPE, HAKU ja Rally-Toko. Kaikkia noita lajeja tullaan harrastamaan ja tullaan niissä myös kehittymään. No, minähän keksin kokoajan uusia lajikokeiluja. Nyt haluaisin päästä kokeilemaan Tillin kanssa jälkeä, erikoisjälkeä ja laviinihakua(etsitään lumen alle hautautuneita). Ja koska olen niin kinnostunut juurikin näistä pelastuslajeista, meillä olisi tavoitteena läpäistä käyttäytymiskoe, jotta päästäisiin kilpailemaan pelastushaussa ja pelastusraunioilla.

Eikä siinä vielä kaikki. Kun kiinnostaisi myös paimennuslajit(lammas- ja karjapaimennus sekä pallopaimennus) ja liikuntalajit kuten canicross ja agility. Agilityä ei vaan voida harrastaa koska Tillillä on pitkä, notko selkä joka ei varmasti tykkäisi agista. Tilliä ei myöskään ole luustokuvattu joten en ota riskiä.

Noh, nyt on kuitenkin keskityttävä rally-tokoon kun on koekin tulossa. Sitten katseet tähdätään touko-elokuuhun jolloin on virallisia rally-tokokisoja sekä ainakin kaksi tokokoetta johon haluan osallistua. Lisäksi starttaa taas VEPE-kausi! Ja syksyllä toivon mukaan jatketaan hakua.

Joten, hmm. Paljon olisi lajeja, mutta riittäneeköhän aika? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti