sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Mitä meille kuuluu?


Tilli syksyllä -14

Siitä onkin jo puoli vuotta kun tänne viimeksi kirjoittelin... Elokuussa käytiin Tillin kanssa nappaamassa 3-tulos tokokokeesta, ja 0-tulos PM-kokeesta. :D Sitten jätettiin tokoilut tauolle. Noh, käytiin kuitenkin nappaamassa ensimmäinen HYV Rally-tokon AVO-luokasta pistein 86.

Mulla alko eläintenhoitaja-opinnot, osaamisalana eläintenkouluttaminen. Tilli on kulkenut koulussa mukana ja opiskellut jäljen alkeita. Nyt meillä on meneillään työharjottelujakso, ja minä suoritan sen koulun yhteydessä olevassa koirahoitolassa.

Kisoja? Kokeita? No onhan niitä. Helmikuussa on RT tuplakisat, pitäkäähän peukkuja pystyssä että saadaan se RTK2 sieltä taskuun. RT jatkuu toukokuussa Kemissä, heinäkuussa Kemissä ja Oulussa. Kevät on myös täynnä koulutuksia. Syksyllä starttaa toko uusilla säännöillä. KSPK Ry järjestää suomen ensimmäiset tokokokeet uusilla säännöillä ja mehän hypätään Tillin kanssa mukaan. Eli 1.8 Kemissä. Myös tokon tiimoilta on kevät täynnä koulutuksia ja treenejä. No mitä muuta kevät tuo mukanaan? Jälkitreenit jatkuu, hakutreenit jatkuu, hajuetsintä alkaa ja jos onni suosii, tulee myös BH-koe tänne pohjoiseen ja päästään se Tillin kanssa nappaamaan. Mitä sitten tapahtuu? Aletaan tietenkin treenaamaan PEKO-kokeisiin. ;)

Terveys? Tilli menee virallisiin luusto- ja silmäkuvauksiin maaliskuussa. Kuvataan siis lonkat, kyynärät, polvet, selkä(spondyloosi, välimuotoinen lanne-ristinikama) ja silmät.


Patu syksyllä -14

No entäs Patu sitten? Tylleröhän täytti 10v syyskuussa. Fyysisesti hyvässä kunnossa, joskin hieman hoikka. Eläinlääkäri totesi Patun elävän vielä pitkään, kun on niin hyväkuntoinen. Mutta samaan aikaan totesi vanhuuden kaihin molemmissa silmissä. Pissinkarkailua sillä oli parin viikon ajan, mutta se meni antibioottikuurilla ohi, eli tulehdus tais olla. Saatiin kuitenkin jo valmiiksi resepti, jos Patu ei enää pissiä pysty pidättämään.

Patu lähtee kehään pyörimään heinäkuussa, Kemin heinänäyttelyyn. Yli 10v vetskut pääsee ilmaiseksi. ;) Pitäähän se hyödyntää, ei me mistään missikisoista maksettaiskaan. Rally-tokoahan mun pitäis treenata Patun kanssa, mutta se on vähän jäänyt. Jospa se starttaisi sitten toukokuussa?

Lopuksi vielä muutama kuva viimisimmästä RT-kisasta, elokuulta:

Ja vielä tämä kuva, jossa treenaan pyreneittenkoira Miran kanssa. Valitettavasti ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Mira nukkui pois loppusyksystä 12-vuotiaana.


Siis luuleeko tuo, että minä rupeisin tällasta leikkimään...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti