maanantai 31. lokakuuta 2016

BH ja Hakuleiri


Hakuleirin toinen päivä

Parin kuukauden kisa/treenitauon jälkeen palattiin kentille käyttäytymiskokeen kautta. Tottisosuus läpi erinomaisin arvosanoin sekä liikenneosuus heittämällä. Tavoitteena oli saada BH vasta 2017, mutta ei haittaa olla vuosi etuajassa. :D Sydäntä lämmitti myös se, että Tilli oli tuomarin mukaan kokeen paras. Oujee!

No, mitäs me sillä BH:lla tehdään? Tehdään tietty leikkimielisestä kuurupiilosta vähän vakavampaa ja aletaan treenaamaan pelastushakukokeeseen. Hakuleiri kesti kaksi kuusituntista päivää hyvässä yli kymmenen koirakon porukassa. Oppilaina oli niin seurakoiria, pk-harrastajia ja virkakoiria. Ja tietysti Tilli! Leirin aikana päästiin jo sen verta pitkälle, että seuraavaan treeniin onkin aika ottaa jo ilmaisu käyttöön.

Ainiin, käytiinhän me myös Kannuksessa pyörähtämässä tuloksena MESHYV 81p ja TP.

2 kommenttia:

  1. Onnea BH:sta! Enpä muuten tiennytkään että rodut joilla ei ole palveluskoiraoikeuksia saavat suorittaa BH kokeen :) Corgeja ei varmaan paljon olekaan tuolla pelastuspuolella?

    VastaaPoista
  2. Onnea BH:sta! Enpä muuten tiennytkään että rodut joilla ei ole palveluskoiraoikeuksia saavat suorittaa BH kokeen :) Corgeja ei varmaan paljon olekaan tuolla pelastuspuolella?

    VastaaPoista