maanantai 22. huhtikuuta 2013

Uusia leluja ja kuulumisia

Patu ja uusi aktivointilelu
Tilli ja uusi aktivointilelu

Tuossa ylhäällä linkit videoihin, jossa sesset kokeilee ensikerran uutta aktivointilelua. :) Patu on jo nyt aika hyvä, ja Tillikin on alkanut oppimaan. Kuten huomaa, alussa Tilli hieman häslää.
Leluilla leikin lisäksi ollaan tänään treenattu taas vähän TOKO-liikkeitä eteenpäin. Patun kanssa ei treenattu, tyttö leikki sen aikaa namipallolla. Tillin kanssa treenattiin perusasentoa, seuraamista, seisomista seuraamisen yhteydessä, luoksetuloa ja maahanmenoa seuraamisen yhteydessä. Maahanmeno onnistui, vaikkakin pienellä avustuksella. Ottaen huomioon, että se oli ensimmäinen kerta kun tuo liike tehtiin. Kohtapa ollaan siinä vaiheessa, ettei tarvi enää kun estehyppy opetella niin ollaan valmiita mölleihin. Vaikka tottakai paikkamakuuta täytyy vielä harjotella, ja PALJON.

Kunhan tuo meidän harjotuskenttä kuivaa, niin päästään sinne treenaan. Ja saadaan otettua kuvia/videotakin.
Saapa nähdä, jää varmaan meidän Koiran päivän match show välistä. Patu ei ole nyt oikein siinä kunnossa. Turkki on harmaa, eikä sitä paljoa edes ole. Enkä viiti stressata sitä, jos se on kipeä. Onhan se pirteä, mutta turkista ja ruokahalusta huomaa, ettei kaikki ole kunnossa. Ruuasta jättää aina puolet syömättä, selkäranka ja lonkkaluut tuntuu... Olis jo toukokuu niin päästäis sinne Akuuttiin. Jotenki sitä vaan syyttää itteensä kun toinen on kipeä. Syötänkö väärin, liian vähän, vääränlaista ravintoa? Molemmat syö sekä punasta että valkosta lihaa vaihtelevasti, ja kaverina aina joko nappulaa tai jotain riisiseosta, ja lisukkeena piimää. Kalaa pitäisi antaa enemmän. Vitamiinilisää pitäis ostaa varmaan, tai en tiedä. Kamala stressi tämän asian kanssa.
Kemkon mätsäri ois 5.5, mennään varmaan Tillin kanssa jos Patu ei oo kunnossa. Jos uskallan. Tilli saattaa pelätä liiaksi, mutta niin. Sehän on vain harjoitusta, ei arka koira rohkaistu ilman kokemusta.

Kyllä mielessä on suuret myllerrykset tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti