keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Treeniä ja huolia

Tänään alettiin opettelemaan Tillin kanssa uutta temppua - mangustia! :) Varmaan kaikki arvaa, mistä on kyse. Noh, Tilli päättikin että seistään nyt kunnolla niillä takajaloilla. Todella nopeaa äkkäsi, mistä on kyse ja tasapainotteli takajaloillansa oikein hienosti.
Toko-liikkeissä treenattiin tälläkertaa vain perusasentoa, seuruuta, seisomista seuraamisen yhteydessä ja luoksetuloa edestä sivulle. Perusasento hipoo jo täydellisyyttä, seuraaminenkin meni erittäin mallikkaasti(lienee lohipyöryköillä osuutta asiaan), ja seisominen seuraamisen yhteydessä täys kymppi. En muuten ole koskaan tuota sille edes opettanut, kerran vain kokeilin että sanompa paikalla-käskyn ja jatkan itse matkaa. Pysähtyy kuin seinään joka kerta! Luoksetulossa se eteen pysähtyminen on oikein mallikas, mutta siitä sivulle tulo on vähän hakusessa.
Enskerralla treenataan siis paikkamakuuta, luoksetuloa ja perusasentoa. Treenien lopuksi leikittiin namien etsintää.

Patun kanssa ei tänään treenattu, koska tyttö on ollut aika vaisuna pari päivää. Ruoka ei maistu niinkuin normaalisti, juo paljon ja nukkuu sitäkin enemmän. Lääkäriinmeno edessä jos tää vielä jatkuu/pahenee. Että ei olis Patulle nappulat palkkana kelvanneet.. Mutta muuten olen Patua huomioinut - hellinyt ja harjannut kun se siitä niin pitää. Polte rinnassa on kova, kun pelottaa pienen puolesta. Äitini sanoi eilen puhelimessa, että älä vielä stressaa. Mutta kun ei voi olla stressaamatta jos tämä jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti